Cocozhi Csoki ital 20 x 32 g
11 780 Ft
A DXN Cocozhi a legjobb kakaóból készül ganodermakivonattal. Fogyasztásra kész italpor formájában kínáljuk, mely csokoládés ízzel kényezteti Önt. A kiváló kakaóaromán kívül a ganoderma fogyasztásából származó előnyöket is élvezheti. DXN Cocozhi – kakaó ganoderma kivonattal
Forrócsoki felhasználása
Csak öntse egy csésze forró vízbe, keverje meg, és máris élvezheti a frissítő italt, melyet az egész család fogyaszthat! Miért érdemes regisztrálni törzsvásárlónak?
A DXN termékei regisztrációval 20%-al olcsóbban megvásárolhatóak!
Törzsvásárlói ár: 8 735 Ft
Nemzetközi házhozszállítás!
Termékkód: FB 124
Leírás
Cocozhi
Cocozhi csokoládé ital: a hölgyeknek egészséges boldogság, az uraknak energia!
Cocozhi csokiital pozitív hatásai közül csak, hogy néhányat említsünk:
A DXN Cocozhi a legjobb minőségű kakaóporból és Ganoderma kivonatból
A DXN Cocozhi a legjobb minőségű kakaóporból és Ganoderma kivonatból készül. Az tasakos kiszerelés révén bárhova magával viheti. Csak öntse bele egy csésze forró vízbe és máris élvezheti. Cukrot és sovány tej- port is tartalmaz. Kényeztesse ízlelőbimbóit és szervezetét egy csésze ki- váló ízű forró csokoládéval! Cocozhi Összetevők: növényi eredetű tejszín, cukor, sovány tejpor, malátakivonat, kakaópor, Ganoderma-kivonat, vanillin A DXN Cocozhi a legjobb kakaóból készül ganodermakivonattal. Fogyasztásra kész italpor formájában kínáljuk, mely csokoládés ízzel kényezteti Önt. A kiváló kakaóaromán kívül a ganoderma fogyasztásából származó előnyöket is élvezheti.
A Cocozhi Csokis ital felhasználása
Csak öntse egy csésze forró vízbe, keverje meg, és máris élvezheti a frissítő italt, melyet az egész család fogyaszthat! [kad_youtube url=”https://youtu.be/5eLsZHviigQ” ]
„Dxn Cocozhi:
A Cocozhi tulajdonságai:
3. Növeli a gyermekek intellektuális erejét.
7. Ismeretes, hogy az idegsejtek közötti kapcsolatok szintjén vezet.
11. Nagyon jótékony hatással van az egészségre.
17. Ideális táplálék gyerekeknek és idősebb felnőtteknek.
Cocozhi összetevői
- tejszín
- nádcukor
- tejpor
- maláta kivonat
- kakaó
- ganoderma kivonat
- engedélyezett ízesítő (vanilin)
Tápanyag tartalom 100g/32g termékben (1 zacskó)
- Energia 403,5 kcal / 129,1 kcal
- Zsír 8,8 g / 2,8 g
- Fehérje 7,3 g / 2,3 g
- Kálium 620,0 mg / 198,4 mg
- Kalcium 490,0 mg / 156,8 mg
- Foszfor 330,0 mg / 105,6 mg
- Szénhidrát 71,9 g / 23,0 g
- Nátrium 150,0 mg / 48,0 mg
- C-vitamin 59,1 mg / 18,9 mg
- B3 vitamin 17,3 mg / 5,5 mg
- Koleszterin 14,0 mg / 4,5 mg
- Vas 6,0 mg / 1,9 mg
A doboz kiszerelése
- 20 tasak x 32g
Tájékoztatás
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.
Tudta Ön, hogy:
• egy tasak Cocozhiban átlagosan 198,4 mg kálium, 156,8 mg kalcium, 105,6 mg foszfor, 48,0 mg nátrium, 1,9 mg vas található, továbbá 18,9 mg C-vitamin és 5,5 mg B3-vitamin?
• a Cocozhi ital vízzel és tejjel is elkészíthető
A Cocozhi cukrot és sovány tejport is tartalmaz. Laktóz érzékenységben szenvedőknek körültekintő fogyasztás javasolt! Nem tartalmaz mesterséges színezőanyagot és tartósítószereket.
A kakaó(Theobroma cacao)
Közép- és Dél-Amerikában őshonos, több trópusi országban, pl. Nyugat-Afrikában és Brazíliában termesztett fa. A természetben előforduló egyedek átlagos magassága 8–10 m, de az ültetvényeken telepített fák max. 3 m magasak. A kakaót a közép-amerikai indiánok (maják, aztékok, olmékok, stb.) szentként, a belőle készült italt pedig az istenek italaként tartották számon. Egy maja mítosz szerint a kakaót a Tollaskígyó (Quetzalcoatl) isten adta az embereknek, miután az anyaistennő kukoricából megteremtette őket. A maják a kakaó istenének tiszteletére minden áprilisban kakaócsíkokkal festett kutyát áldoztak, az italáldozat pedig kakaó volt. Felhasznált részei: mag (Cacao semen), a magból készült por (Cacao pulvis), a magból nyert kakaóvaj (Theobromae/Cacao butyrum) A kakaó mag és a belőle készült por főbb hatóanyagai: fermentált magban 1–2% teobromin, 0,2–0,3% koffein, nyomokban teofillin, kb. 5% katechin-cserzőanyag, polimer procianidin, 50–60% zsíros olaj. A kakaó fő hatóanyaga, a teobromin, megtalálható a VIII. Magyar Gyógyszerkönyvben [Theobrominum, Ph. Hg. VIII. 2389, 4422, 7522] A kakaót elsősorban fűszerként használják. A wellnessiparban a csokoládémasszázs is igen elterjedt, a magas kakaóvaj tartalmú csokoládéban található hatóanyagok bőrtisztító, -ápoló és méregtelenítő hatása miatt. A kakaóvaj teobromin tartalmánál fogva külsőleg segíti a zsírégető folyamatokat. A flavonoidok gátolják a bőr öregedéséért felelős szabadgyökök képződését.
Tudta Ön, hogy:
• 100 g kakaópor átlagos energiatartalma 313 kcal, fehérjetartalma 18,5 g, zsírtartalma 21,7 g, szénhidrát tartalma 10,5 g, vízben nem oldható rosttartalma 36,8 g és vízben oldható rosttartalma 2,7 g • a kakaó készítéshez használt cserépedényeket már az i. e. 1900–900 közti időből is találtak Közép-Amerikában • a kakaóban és a belőle készült csokoládéban több flavonoid vegyület is található Az ezek egyike, a katechin jól felszívódik és a daganatos betegségek kiegészítő kezelésében is eredménnyel használható?
A DXN termékei regisztrációval 20%-al olcsóbban megvásárolhatóak!
Törzsvásárlói ár: 8 735 Ft
Nemzetközi házhozszállítás!
Termékkód: FB 124 Nagytasakos kiszerelésben is elérhető
Molnárné Papp Gyöngyi –
Már évek óta nem eszem húst, előnyben részesítem a nyers zöldségeket és igyekszem megtalálni minden téren az egészséges megoldást. Ebben segít a egészséges kávé és kakaó, amelynek nagyon örültem, mikor „rám talált”.
Csontos Zsuzsa –
Kedves Gyöngyi! Köszönöm a visszajelzést, bizony egy fincsi és egészséges kakaó minden reggelihez jólesik.