Hatékony fogyás enzimek segítségével

Mik azok az enzimek?

Az enzimek

Az enzimek, bio katalizátorok, melyek nélkül bizonyos életfontosságú biokémiai folyamatok egyáltalán nem játszódnának le, hiszen az emberi szervezet számos biokémiai folyamataiban részt vesznek. Vagyis a szervezetünk képtelen lenne a kifogástalan működésre. Az enzimek az emberi élet fontos elemei. Ezek az enzimek a táplálékainkban találhatók meg, azonban magasabb hőmérsékleten, például főzéskor, széthullanak. Ezért tartják sokan a nyers táplálékot pótolhatatlanul fontosnak.

Az enzimeket Japánban fedezték fel a 20. század elején, majd népszerűségük tovább terjedt a Malajziába majd az Egyesült Államokba.

A környezetszennyezés, a stressz és a kor előrehaladtával természetes enzimszintünk folyamatosan csökken.


A fermentált élelmiszerek enzimtartalma a fermentálás során megsokszorozódik, az enzimterápia pedig a természetgyógyászat leghatékonyabb gyógymódja. Ezért javasoljuk a minél több fermentált élelmiszer fogyasztását. Ilyen például a teljesség igénye nélkül, a kovászos uborka, a savanyú káposzta, a kefír, az ecet, valamint a fermentált enzimitalok, mint például a ganodermás rizsecet, vagy a cordypine nevű erjesztett ananászlé, hernyógomba kivonattal. De ilyen még a morinzhi, a noni gyümölcs erjesztett leve, vagy az alma enzimital is.

Mik a fermentálás pozitív hatásai?

A fermentálás egy ősi módszer, amelynek célja az élelmiszerek eltarthatóságának növelése, valamint ízük, aromájuk és tápértékük javítása. A fermentálás során a szerves anyagokat mikroorganizmusok (baktériumok, gombák, élesztők) alakítják át olyan vegyületekké, mint a savak, az alkoholok, a gázok vagy az aromás anyagok. A fermentálásnak számos pozitív hatása van az emberi egészségre és a környezetre.

Az egyik legfontosabb előnye a fermentálásnak, hogy növeli az élelmiszerek tápértékét. A mikroorganizmusok elősegítik a vitaminok, ásványi anyagok, antioxidánsok és más hasznos vegyületek képződését vagy felszabadulását az élelmiszerekben. A fermentált élelmiszerek emellett a hatékony fogyásban az emésztésben is segítenek, mivel javítják a bélflóra egyensúlyát, elősegítik a rostok lebontását és csökkentik a toxinok felszívódását.

Létezik hatékony fogyás éhezés nélkül?

Igen! Léteznek étvágycsökkentő hatású élelmiszerek, többféle összetevővel. A DXN enzymeMIX étvágycsökkentő hatását az ecet segíti, továbbá nagyon magas enzimtartalmának hála igen sok kiváló élettani hatása van.

A  A fogyást elősegítő DXN enzymeMIX italkeverék több féle módon is elkészíthető. Étkezések után 1-2 teáskanál ecet elfogyasztása egyébként is lassítja a gyomor kiürülését, és 25-35%-kal csökkenti a vércukorszint lökésszerű megemelkedését. Javítja az izmok cukorfelvételét, lassítja a cukor lebontó enzimeket, ezáltal egyenletesebb étkezés után a cukor emésztése. Nagyon lényeges, hogy ez az oka annak, hogy nincsenek éhségrohamok, és megszűnik az édesség utáni olthatatlan vágy. Hátránya, hogy az ecetes víz kevés embernek ízlik.

A túlsúly növeli a betegségek kockázatát!

10 kg túlsúly 12%-kal növeli a szív-, és érrendszeri megbetegedések, és 42%-kal az agyi infarktus kockázatát. Az elhízottak körében hatszor nagyobb gyakorisággal jellemző a magas vérnyomás, mint a normál testsúlyú személyek esetén. Ráadásul, ha valaki már fiatalon elhízik, nagyobb eséllyel lesz később magas a vérnyomása.
Az elhízás növeli a cukorbetegség, a mozgásszervi megbetegedések, az emésztési problémák kockázatát, nem beszélve a lelki megterhelésekről, ami az előnytelen külső miatt éri az embert.

Cordypine enzimital DXN -A cordypine hatása,alkalmazása A DXN Cordypine a minőségi cordyceps és az erjesztett ananászlé nagyszerű keveréke. A hatékony fogyás és gyulladáscsükkentés támogatója

A statisztikák szerint a magyar lakosság 66%-a túlsúlyos!

DXN CORDYPINE A CORDYCEPS EREJÉVEL

A DXN Cordypine a minőségi cordyceps és az erjesztett ananászlé nagyszerű keveréke. A DXN Cordypine erőteljes hatékonyságú, hiszen az ananászban az erjesztés során termelődött enzimek képesek szinergikusan együttműködni a cordyceps hatóanyagaival, így jobb eredményeket és nagyszerű teljesítményt produkálnak.

Az alma enzimital

DXN alma enzim ital
almaenzim ital
Az Alma Enzim Ital prémium nyersanyagból és magas szintû minõségbiztosítással készül. Az almákat hosszú ideig fermentálják, hogy értékes tápanyagi könnyebben feltudjanak szívódni az emberi szervezetben.
Az enzymeMIX már enélkül az összetevő nélkül is rengeteg enzimet tartalmaz, de pont az alma enzimital tudja a legsikeresebben kompenzálni az ecet savanykás ízét. 30 ml alma enzimitallal lesz a keverék igazán finom, édes-savanyú ízvilágú, amely például a nyári melegben még kellemes szomjoltó ital is. Ha valaki mindenképpen ki akarja belőle hagyni ezt az összetevőt, akkor próbálkozhat méz hozzáadásával.

A morinzhi, a legerősebb öregedésgátló ital

DXN morinzhi ital 85% Morinda 15% hibiszkusz a hatékony fogyás támogatója

A morinzhi, a noni nevű gyümölcs, fermentált leve. Ez a gyümölcs Ausztráliából terjedt el az indiai óceán szigetein. Polinéz törzsi gyógyítók 2000 éve használják láz, gyulladás, hasmenés, szorulás, állatharapás, rovarcsípés, és számos egyéb betegség kezelésére. Ahogy az már sokszor megtörtént, a népi megfigyeléseket igazolták a legutóbbi kutatások. Az egyik legérdekesebb, és egyáltalán nem közismert tulajdonsága, hogy a fájdalomcsillapító hatása 70%-a a morfinének, de nem okoz függőséget. A noni a legerősebb anti aging hatású gyógynövény. Nagy segítséget nyújt azoknak, akik valamilyen káros szokásukról szeretnének leszokni, mert csökkenti az elvonási tüneteket.

Aktiválja a tobozmirigy működését, szabályozza a hormonrendszert, serkenti a boldogsághormon termelődést. Segít a depresszión és erőteljes stresszoldó hatása van. Szabályozza az alvási ciklust, és a nőknél a menstruációt.

Tanácsadás a hatékony fogyás elkezdéséhez:

📧 ganodermashop.hu@gmail.com

☎️ +36 70 2085088

A termékek rendelése:

https://eworld.dxn2u.com/s/accreg/hu/310024004

A ganodermás rizsecet

Az ecet nem csak ételízesítésre, és az élelmiszerek tartósítására használható. Nagyon magas enzimtartalmának köszönhetően igen sok kiváló élettani hatása van. Étkezések után 1-2 teáskanál ecet elfogyasztása lassítja a gyomor kiürülését, és 25-35%-kal csökkenti a vércukorszint lökésszerű megemelkedését. Javítja az izmok cukorfelvételét, lassítja a cukor lebontó enzimeket, ezáltal egyenletesebb étkezés után a cukor emésztése. A rizsecetnek, a magas antioxidáns tartalma miatt rákellenes hatást is tulajdonítanak.
Tapasztalati megfigyelés, hogy a bőséges családi étkezések után elfogyasztott 1-2 teáskanál ganodermás rizsecet, percek alatt megszünteti a gyomor feszülését, a telítettség érzést. Nagyon fontos, hogy az ecet egy fermentált ital, és a fermentáláshoz, az enzimtartalom létrejöttéhez idő kell.</p>
A DXN például megvásárolt egy kis kínai manufaktúrát, ahol évszázadok óta ugyanazzal a technológiával, porcelánkádakban érlelve, 3 év alatt készül el a rizsből az ecet. A vegyianyagok hozzáadásával, néhány hét alatt savanyított ipari ecet nem rendelkezik ugyanezekkel az élettani hatásokkal.

A legújabb kutatások igazolják az ecet kiváló hatását a vércukorszintre.

A fogyást segítő enzymeMIX receptje

  • 20 ml ganodermás rizsecet,
  • 20 ml cordypine,
  • 20 ml morinzhi,
  • 25 ml alma enzimital
  • 500 ml víz. Ez lehet akár sokkal több is, ízlés szerint.

Egész nap elosztva fogyasszuk! Egyenként mindegyik hatékony egészségmegőrző szer, amit kiemelnék az enzim ital az enzimek miatt a ganodermás rizsecet eleve az ecet miatt, hiszen a DXN például megvásárolt egy kis kínai manufaktúrát, amely évszázadok óta ugyanazzal a technológiával, porcelánkádakban 3 évig érlelve, készíti a rizsecetet. (A néhány hét alatt vegyszerek hozzáadásával savanyított ipari ecetnek nem ugyanazok az élettani hatásai), és persze a ganoderma tartalom is segít, a cordypine egyik alapja az ananász, ami szintén tartalmaz egy olyan enzimet (bromelaint) amely rendkívül gyors fehérjebontó hatással rendelkezik, ezáltal segíti a zsírégetést és csökkentheti az emésztési zavarokban szenvedők panaszait. A fermentált morinzhi ital szintén az enzimek miatt hatásos és védi a vastagbél egészségét is.

enzymeMIX étvágycsökkentő enzim enzimital a hatékony fogyás alapja

Tanácsadás a hatékony fogyás elkezdéséhez:

📧 ganodermashop.hu@gmail.com

☎️ +36 70 2085088

A termékek rendelése:

https://eworld.dxn2u.com/s/accreg/hu/310024004

Haladóknak enzymeMIX Spartan:

Napi adag enzymeMIX Spartan:

20 ml ganodermás rizsecet

500 ml víz

Azoknak, akik vasakarattal, és vas gyomorral rendelkeznek. A ganodermás rizsecet csökkenti a gyomor kiürülését, és csökkenti a cukoremésztő enzimeket. Ennek hatására csökken az étvágy, és a nassolási vágy, ugyanakkor az ecetes víz nem feltétlenül ízlik mindenkinek, és a napi 20 ml 10%-os ecetet sem bírja mindenki gyomra. De működik, és lehet vele fogyni. Az ecet ganoderma tartalma méregteleníti a szervezetet, márpedig méregtelenítés nélkül nincs hatékony fogyókúra.

ℹ️🛒 DXN RENDELÉS a termelőtől:

📧 ganodermashop.hu@gmail.com

☎️ +36 70 2085088

Szólj hozzá!