Miért használjunk a DXN Spirulina-t?

    posted in: Spirulina | 0
    87 / 100

    A természetes immunerősítő fehérjebomba

    A DXN spirulina egy természetes vizekben élő, spirálos szerkezetű algafajta. Természetesen lúgos kémhatású dél-amerikai és dél-afrikai tavakban fedezték fel, de miután a növény a fotoszintézis során önmagát sokszorozza meg, így ma már mesterséges körülmények között is sikerrel termesztik. Spirulina alga tápanyagtartalma, Spirulina tapasztalatok

    Ez az alga meglepően gazdag tápanyagforrás; több mint 100-féle tápanyagával a spirulinát a világ legteljesebb élelmiszerének nevezik.

    Milyen tápanyagokat tartalmaz a DXN spirulina?

    A spirulina gazdag növényi fehérjében (fehérjetartalma 60-63 százalék), ami 3-4 szer több mint amennyi a halban vagy a húsban található. Fehérjéi mind a nyolc esszenciális aminosavat tartalmazzák, amelyeket a szervezetünk nem képes önmagától előállítani.

    Vitamintartalma kiemelkedően magas, háromszor annyi B12-vitamin van benne, mint a májban, és több B1-vitamint tartalmaz, mint a tehéntej – mindezek miatt a vegán és vegetáriánus étrendet követőknek meleg szívvel ajánlott táplálék-kiegészítő.

    A sárgarépánál ötször, a spenótnál negyvenszer annyi sejtvédő béta-karotint is tartalmaz, emellett rengeteg ásványi anyagot beleértve a vasat, káliumot, magnéziumot, nátriumot, foszfort, kalciumot. 

    Nagy mennyiségben található benne gamma-linolsav, amely elősegítheti a vér koleszterinszintjének csökkenését, így segít megelőzni a szívbetegségeket. Mivel a spirulina sejthártyája gyenge, ezért tápanyagai a szervezetünkben könnyen hasznosulnak.

    DXN Spirulina por - organic spirulina
    Spirulina por

    A DXN spirulina jótékony hatása

    Természetes, magas koncentrációjú fehérje-, vitamin- és ásványianyag-tartalma miatt a sportolók körében is igen népszerű táplálék, de az antioxidáns tulajdonságainak köszönhetően az egészségmegőrző programoknak is alapvető élelmiszere.

    Miért? Mert:

    A SPIRULINA cereal fogyasztásának pozitív hatásai

    A Spirulina egy kék-zöld mikro alga, amely rostos szerkezetű, spirálisan csak a mikroszkóp alatt látható. Ez a bolygónk egyik legrövidebb algája,amitöbb mint három és fél millió évvel megújult, a legrégebbi élő természetes étel.

    Ez a természet legteljesebb tápláléka, amelyet ismert, emellett bizonyos pigmentek, például zöld klorofill, sárga, narancs és piros karotin, kék fikocianin mellett is. Ezek a pigmentek felbecsülhetetlen egészségügyi előnyökkel járnak.

    A Spirulina egy szuperétel, amely jobban emészthető fehérjéket kínál, mint a marhahús, és meglepően sokféle táplálkozási elemet tartalmaz: vitaminokat, makromineralokat, ásványi anyagokat, esszenciális zsírsavakat, fehérjéket, nukleinsavakat (DNS és RNS), klorofillt és egy sokféle fitokémia.

    A világ minden táján emberek milliói használják étrend-kiegészítőként az ENSZ (ENSZ) és az Egészségügyi Világszervezet ajánlásait követve.

    VALÓSÁG: az Egyesült Államok a Spirulina mikroalgák alultáplálkozás elleni felhasználásáról szóló kormányközi intézet útján javasolja mikroalgák, például spirulina használatát akut alultáplálkozás ellen humanitárius vészhelyzetekben, krónikus alultápláltságban és a fenntartható fejlődés érdekében.

    A NASA a Spirulint is választotta az űrhajósok űrhajósok étrendjének dúsítására.

    https://eworld.dxn2u.com/s/accreg/hu/310024004

    A legfontosabb létfontosságú anyagok, amelyeket a spirulina tartalmaz:

    Prémium fehérje: 60% növényi fehérjével a spirulina az egyik legjobb természetes fehérjeforrás.Klorofill: tisztítja és méregteleníti a hulladék testét, támogatja a szövetek és szervek működését. Enzimek: Egyensúlyt teremt az anyagcserében antioxidánsok (különösen a béta-karotinok): növelik a test ellenállását és késleltetik a természetes vagy korai öregedés folyamatát. A DXN Spirulina nem tartalmaz mesterséges színezékeket vagy kémiai adalékokat, 100% -ban természetes.

    Következő 10 betegség, amelyek ellen sikerrel harcolhatnak a DXN SPIRULINA segítségével

    1.

    Rák ellen spirulina: a rákos állapotok az utóbbi években pandémiássá váltak. Számos, a rák kutatásában részt vevő tudós érdekli a Spirulint. Megfigyelték a test saját rákellenes anyagának aktiválását. A Spirulina nem rákos gyógyszer, de rendkívül tápláló, immunstimuláló, energikus és antioxidáns anyagokban gazdag összetételének köszönhetően kiegészítéssé válik, amely sok várakozást kelts fel. A Spirulina számos rákellenes anyagot tartalmaz, amelyek kombinációjuk révén javítják annak hatásait, például a fitocianin, a kalcium-spirulán, a klorofill-a, a béta-karotin és a szuperoxid-diszmutáz enzim.

    A szabad gyökök, a sugárzás és a méreganyagok romboló hatással vannak a DNS-re és a DNS-t javító enzimeinkre, például az endonukleázra. A sérült DNS-sel rendelkező sejtek elveszíthetik önszabályozásukat, és daganatos vagy rákos sejtekké válhatnak. A Spirulina-ban egyedülálló vízoldható poliszacharidok stimulálják a mag enzimaktivitását és ezáltal helyreállítják a sérült DNS-t.

    A Spirulina immunstimuláló reakciója nagy érdeklődést vált fel az orvosok iránt, mivel annak hatásai megfigyelhetők azokban a betegekben, akik Spirulina-t naponta szednek. Nagyobb aktivitást észlelünk immunrendszerünk fontos alkotóelemeiben, amelyek többek között a csontvelő őssejtek, a makrofágok, a T-sejtek és a „gyilkos” természetes sejtek. Ezek a sejtek szó szerint „esznek” tumorsejteket vagy rákos sejteket.

    2. Allergiák ellen is spirulina: Az allergiás reakciók azért nyilvánulnak meg, mert a test tele van mérgező vagy irritáló anyagokkal, ami hiperreakciót vált ki a külső ingerek, például: pollen, por, állati szőr, kozmetika ellen. és ételek

    A Spirulina klorofill-a jó szövetségese a méregtelenítésnek. A Spirulina olyan anyagokat tartalmaz, amelyek anti-hisztaminként reagálnak és gátolják a test túlzott reakcióját az irritáló külső ingereknél.

    3. Alzheimer kór ellen spirulina: A tudományos kutatás során felfedezték, hogy az agyban egy ember életében felhalmozódó toxinok és nehézfémek gátolják a helyes agyi működésüket és rettegett demenciához vezetnek.

    A Spirulina magas klorofilltartalma miatt fontos szerepet játszik a nehézfémek és a toxinok eltávolításában a sejtekből, elősegíti az agy működésének javítását. Tudományos kísérletekben megfigyelték, hogy a fitocianin átjuthat a vér-agy gáton, mivel az agyban erős antioxidánsként működik, a szuperoxid diszmutáz enzimmel együtt védi az idegsejteket a

    a szabad gyökök által okozott lehetséges károk. A tudósok között sok remény rejlik a fitocianinban az Alzheimer- és Parkinson-kórban szenvedő betegek tüneteinek javításában.

    4. Anémia: A Spirulina magas B12-vitamin-, folsav-, vas- és klorofilltartalma miatt, mindegyik könnyen asszimilálódik, és a vörösvértestekben hiányos.

    5. Anorexia nervosa / Bulémia nervosa: Egyre több tinédzser szenved ezekben a diszfunkciókban. A legtöbb esetben a családi egyensúlyhiány okozza okot, amely többek között az érintett személy önértékelésének elvesztését okozza. Az anorexiaban szenvedő személyek mindig több fogyást akarnak viselni, még akkor is, ha már nagyon túlsúlyban vannak, nagyon alacsony táplálékfelvételt szenvednek, és veszélyes alultápláltságot okoznak. A bulémiára jellemző, hogy nagy mennyiségű ételt eszik, amelyet szándékosan provokált hányással azonnal kiutasítanak.

    Az anyagcserét és a mentális területeket kiegyensúlyozó hatásának köszönhetően a Spirulina segíti a tápanyagok hiányának kiegyensúlyozását anélkül, hogy sok kalóriát biztosítana. A triptofán és a fenilalanin aminosavak természetes antidepresszánsok, amelyek segítenek a betegnek legyőzni az érzelmi problémákat és javítják az étkezési egyensúlyhiányt.

    6. Artritisz: Ez a nagyon gyakori betegség az ízületek gyulladásaival, fájdalommal, duzzanattal és feszültséggel jelentkezik. Ennek okai az ételekből és az életmódból származnak.

    Számos artritiszes beteg igazolja a fájdalom eltűnését, amikor Spirulina-t naponta szednek. Ezek a hatások a gyulladásgátló képességgel rendelkező gamma-linolénsav (AGL) magas tartalmának és az algák sokféle enzimjének köszönhetők. Az AGL szervezetünkké válik a prosztaglandin E1-ben, amely gyulladásgátló, enyhíti a köszvényes vagy reumás állapotú betegek fájdalmát is.

    7. Arteriosclerosis: Ennek a betegségnek az oka annak a enzimnek a hiánya, amely felelős a zsírok emésztésében. Mint korábban említettük, enzimeket találunk a friss zöldségekben és gyümölcsökben, az erjesztett ételek mellett. Az állati zsírtartalmú, ülő élettel kombinált étrend következményei a vér koleszterinszintjének emelkedését, valamint az artériákban a zsírok és ásványi anyagok beágyazódását eredményezik: az artériák belső átmérője csökken, vagy eltömődik, ami Egyszer a vérnyomás emelkedése. A magas enzim-aktiváló anyagokkal rendelkező Spirulina megkönnyíti a zsírok emésztését, és telítetlen zsírsavakkal együtt szabályozza a „rossz” LDL koleszterin képződését és növeli a „jó” HDL koleszterin értékét.

    8. Candidiasis: Az antibiotikumok használata, a magas cukorfogyasztás és a stressz csökkenti a bélflórát, amely általában a Candida albicans gomba populációját szabályozza. Ez a gomba áthaladhat a bél membránján, és az ér erein keresztül megfertőzheti a belső szerveket, csökkentve életerőnket. A tudósok megállapították, hogy a Spirulina táplálja a bél jótékony populációját, különös tekintettel a Lactobacillusra és a bifidusra, ily módon ellenőrizve a Candida albicans gomba növekedését, amely a vaginitiszért is felelős. A gyorsabb és tartósabb eredmények elérése érdekében tanácsos alacsony cukor- és liszttartalmú rendszert fenntartani.

    9. Akne és pattanások ellen: A pattanások serdülőknél jelennek meg hormonális változások, stressz, családi problémák és iskola miatt. Felnőtteknél pattanások jelentkeznek az immunhiány előtt és a máj eldugulásakor. Az egészséges bőr eléréséhez fontos olyan termékeket fogyasztani, amelyek E-, A- és klorofill-tartalmúak, ez azt jelenti, hogy elegendő gyümölcsöt és zöldséget kell enni. A Spirulina ezeket a tápanyagokat nagy mennyiségben tartalmazza, olyan tápanyagokat, amelyek elősegítik az egészséges és tiszta bőr helyreállítását, mindaddig, amíg ezeket a tápanyagokat lenyelik vagy az arcmaszkban alkalmazzák. A pattanások elleni kezelés legjobb eredményének elérése érdekében kerülje a sült ételeket, az állati fehérjét és a tejtermékeket.

    10. Magas koleszterinszint: A koleszterinről ismert, hogy számos szív- és érrendszeri állapotot okoz. Különböző tudományos tanulmányok kimutatták, hogy napi 4 gramm Spirulina fogyasztása jelentősen csökkenti a vér rossz koleszterin (LDL) és trigliceridek szintjét, miközben növeli a jó koleszterin (HDL) szintjét.

    Mi itt vagyunk: +36 70 2085088

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük